Jennifer Aniston prvi puta iza kamere

ZVIJEZDA televizijske serije "Prijatelji" dobila je priliku da se potvrdi i kao redateljica u kratkom filmu "Room 10" u čemu će joj pomagati Andrea Buchanan.

Projekt "Reel Moments" osmislio je časopis "Glamour" koji po istinitim pričama svojih čitatelja snima kratke filmove s poznatim glumicama u ulozi redateljica.

Prošle godine priliku je dobila Gwyneth Paltrow, a idući film snima trudna glumica Bryce Dallas Howard, kćer poznatog Rona, redatelja "Da Vincijevog koda".

Jennifer je za glumce odabrala Krisa Kristoffersona i Robin Wright, suprugu Seana Penna.

Priča se odvija u stanici Hitne pomoći gdje medicinska sestra otkriva loše strane svog života. Kris je izjavio kako je Jennifer odlična glumica i uživa raditi s njom kao redateljicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivša supruga Brada Pitta požalila se da u Hollywoodu ima malo žena iza kamere koje ovim projektom podržava, iako nije velika feministica.

Nakon prošlogodišnje rastave svi su je žalili, ali stvari su joj u životu krenule na bolje. Snimila je uspješnu romantičnu komediju "Break Up" i zaljubila se u partnera Vincea Vaughna. Par je na nedavnoj dodjeli nagrada "Teen Choice" osvojio priznanje za "Najbolju filmsku kemiju".

I.G.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara