Jennifer Garner uvodi nove standarde seksipila

Jennifer Garner uvodi nove standarde seksipila

IZAZOVNA glumica Jennifer Garner obećala je svojim muškim obožavateljima da će, gledajući njen novi film "Elektra", u najmanju ruku ostati bez daha.

Nakon prigovora koje je dobila na račun kožnog kostima kojeg je nosila u filmu "Daredevil", Jennifer je odlučila promijeniti ploču. Kaže kako su je zaustavljali njeni muški obožavatelji nezadovoljni kostimom koji im nije bio dovoljno seksi.

U nastavku filma "Daredevil, u kojem glumi i naš Goran Višnjić, nosit će, kako sama kaže, nešto crveno i jako, jako seksi. U svakom slučaju, garantira da će uspjeti muški dio publike vidno uzbuditi i prije samog kraja filma. Samo dobar marketinški trik ili istina, morat ćete se uvjeriti sami u kinima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, film je baziran na stripovima "Elektra Assasin" i "The Elektra Saga". Jennifer Gardner glumi istoimenu profesionalnu atentatoricu, koja od smrtonosnih nindži koje su ju naučile poslu dobija zadatak da ubije Marka Millera, kojeg glumi Višnjić.

Kako to već obično biva u holivudskim akcijskim blockbusterima, Elektra se zaljubljuje u svoju metu, zbog čega izaziva bijes svojih nalogodavaca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara