Jennifer Lopez bacala čini na bivše ljubavnike i suparnice?

Jennifer Lopez bacala čini na bivše ljubavnike i suparnice?

OJANI NOA, prvi suprug popularne američke pjevačice Jennifer Lopez, je izjavio kako će poštovati odredbe privremenu mjeru koju je izdao losanđeleski sud te kojom se nalaže da prestane iznositi intimne detalje iz Lopezinog bračnog života.

Temelj za privremenu mjeru jest ugovor iz studenog prošle godine kojim se Noa obvezao da u zamjenu za 150.000 dolara prestane iznositi detalje iz bračnog života.

Međutim, Jennifer Lopez tvrdi kako je to bila samo varka, odnosno nastojanje da se za njegovu priču zainteresiraju tabloidi nakon čega bi od supruge pokušao iskamčiti još veću svotu koja iznosi 5 milijuna dolara.

Jedan od načina da napravi pritisak na Lopezovu je bilo javno nuđenje sinopsisa knjige u kojoj bi detaljno opisao svojih 11 mjeseci braka s Lopezovom, s kojom se bio vjenčao u veljači 1997. godine.

Sudeći po sudskim dokumentima kojih se dočepala web-stranica "The Smoking Gun", taj je sinopsis sadržavao cijeli niz pikanterija, od kojih je "najsočnija" tvrdnja da su oboje supružnika prakticirali "santeriju" - oblik crne magije koji kombinira katoličanstvo i afrički vudu, prilično popularan među Amerikancima portorikanskog i dominkanskog podrijetla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noa tvrdi da je Lopez, koja je "santeriju" naučila od duhovne mentorice po imenu "Madrina", radila "loše stvari" nekim ljudima, odnosno bacala kletve na bivše ljubavnike. Noa tvrdi da je jedna od žrtava Lopezine crne magije bio i njen bivši dečko Sean Combs, poznatiji pod nadimkom "Puff Daddy". Na njega je čini bacala nakon što joj je navodno prijetio u nastupu ljubomore.

Američki tabloidi također tvrde da se među navodnim žrtvama Lopezine crne magije našla i "jedna poznata pop-diva", za koju se špekulira da je riječ o Mariah Carey.

Na pitanje odvjetnika zašto iznosi sve te pikanterije kada se obvezao da će o njima šutjeti, Noa je lakonski odgovorio da su "SAD slobodna zemlja, te da ima pravo govoriti što ga volja".

D.A.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara