Jennifer Lopez na udaru zaštitnika životinja

Na audiciju za reality show "Glow After Dark" prijavio se veliki broj članova PETA-e, vodeće svjetske udruge za zaštitu životinja. Jedna od članica, došavši na red pred žirijem, umjesto zadane scene koju je trebala odglumiti, počela je vikati: "Najvažnija stvar za jednu divu nije samo da izgleda seksi i stylish, već da ne nosi j***** pravo krzno!" Uslijedilo je glasno odobravanje ostalih članova PETA-e, a zatim i skandiranje protiv Jennifer Lopez.

Zaštitari su brzo reagirali, a glasna aktivistica protjerana je s audicije. Međutim, to nije smirilo njezine kolege pa su neredi jedva spriječeni, i to prekidom audicije, piše Contact Music. Srećom za J.Lo, ona nije nazočila incidentu, ali je do nje vrlo brzo došla informacija kako je nova na PETA-inoj listi omraženih zvijezda.

Hoće li se Jennifer kao modna ikona i jedna od najljepših žena svijeta odreći pravog krzna, znat ćemo već na nekoj od sljedećih premijera, koje voli pohoditi, a u ove hladne zimske dane atraktivne toalete pokriva raskošnim bundama u kojima neki, poput PETA-e, vide smrt, a drugi tek ogrtač koji, kao i sve drugo, dodatno komplimentira izgledu latino dive.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara