Jennifer Lopez "najprofitabilnije lice" 2002. godine

JENNIFER LOPEZ proglašena je od strane američke konzalting tvrtke Lochhead Corporation najuspješnijim i najprofitabilnijim marketinškim licem.

U izjavi korporacije stoji da je J.Lo u protekloj godini najviše privukla pažnje na sebe i bila najinteresantnije ime strane svjetske javnosti uključujući sve oblike promidžbe od nove linije odjeće, albuma, filmova, restorana, a da ne spominemo i sveukupni broj naslovnica magazina i najgledanijih televizijskih emisija.

Lopez je postala idealnim rezultatom producentsko - marketinške mašinerije. Njezin aktualni album «This Is Me...Then» obojen je platinom i trenutni #2 američke liste albuma dok su dva aktualna singla «Jenny From the Block» i najnoviji «All I Have» među prvih 15 singlova Billboardove liste.

Osim što je već najavila pjesmu «The One» kao treći službeni singl aktualnog albuma, Jenny uskoro počinje snimati svoj najnoviji film «An Unfinished Life», a za naredno razdoblje  u pripremi je i DVD «Lets Get Loud» čiji se izlazak u dućanima očekuje u ožujku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara