Jennifer Lopez svijetu pokazala blizance Maxa i Emmu

Jennifer Lopez svijetu pokazala blizance Maxa i Emmu

PJEVAČICA se pojavila zajedno sa svojim novorođenim blizancima na naslovnici časopisa People koji joj je za ekskluzivne fotografije isplatio rekordna tri milijuna funti. Iako je prvobitan dogovor između J.Lo i Peoplea bi da se pjevačica s djecom slika dva tjedna nakon poroda, navodno je čekala da prođu četiri tjedna kako bi djeca ipak malo narasla. Zanosna latina blizance je rodila 22. veljače nešto iza ponoći, a rođeni su u bolnici North Shore University na Long Islandu.

Iz nekog nepoznatog razloga, Jennifer je odbijala priznati trudnoću sve do studenog prošle godine kada je za vrijeme održavanja zajedničkog koncerta u Miamiju sa suprugom Marcom pred deset tisuća ljudi obznanila kako je trudna s blizancima, osim toga, bilo je već stvarno teško kriti trudnoću jer su joj blizanci priuštili "trbuh do zuba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Friška će se mama uskoro morati na neko vrijeme odvojiti od svoje djece jer započinje snimanje njezine nove romantične komedije "Ljubav i ostala moguća zanimanja". Osim toga, najavila je i kako će uskoro, "čim djeca malo porastu", prionuti na skladanje pjesama za njezin drugi album na španjolskom jeziku.

L.V.
Foto: People

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara