Jennifer Lopez uništila karijeru Bena Afflecka

KAKO ga hollywoodski producenti više uopće ne spominju u svojim novim projektima obeshrabreni glumac odlučio je za sve okriviti svoju seksi pratilju.

Veza s ljubavnicom ili tajno oženjenom Jennifer toliko je punila stranice novina da se jadni Ben žali kako su ga zbog toga napustile obožavateljice. Priče kako su spiskali pola milijuna dolara na jeans odjeću, kupili jedno drugome skupe automobile i afera oko stalnog otkazivanja braka potpuno ih je razotkrila u javnosti,pa on tvrdi da je "nestalo mistike" kojom svaka zvijezda mora biti zaogrnuta da bi mamila publiku.

Žaleći se na medije Ben zaboravlja da je svojevremeno sam pozvao televizijsku ekipu da njega i J.Lo snima u kuhinji kako pokazuju svoja kulinarska umijeća. Kamere ipak nije pustio u krevet,ali se nedavno požalio da je njihov seks "dosadan i traje samo deset minuta".

Kao da nešto u tom pogledu ne štima s često proglašenom "najseksi ženom na svijetu" jer se i njen prvi suprug konobar žalio da "vatru" glumi samo na filmu. Drugi suprug plesač mudro je šutio o njihovom seksualnom životu i pri rastavi pokupio 10 milijunčeka dolara.

Nakon Benovih žalbi mnogi se pitaju što još radi s Jennifer, a bezobrazna i možda ljubomorna urednica trač rubrike tabloida "Sun" preporučila mu je da se što prije riješi te "debeloguze cure".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara