Jenny Shimizu ljubavnica Angeline Jolie i Rebecce Loos

AMERIČKA manekenka i povremena glumica japanskog porijekla proslavila se svojim lezbijskim vezama sa slavnim ženama, koje tabloidi izvlače iz starih arhiva kako bi povećali tiražu.

Jenny je popravljala automobile u Los Angelesu kada ju je 1993. godine jedan agent zapazio na motoru s djevojkom te ju brzo ubacio na modne piste.

Nosila je dizajnersku odjeću Calvina Kleina, Versacea i Jeana Paula Gaulthiera, a pojavljivala se i na stranicama poznatih modnih magazina.

Na snimanju filma "Foxfire" 1996. godine, o učenicama koje prebiju učitelja koji ih seksualno napada, upoznaje Angelinu Jolie te njih dvije postaju ljubavnice.

Pojavljuje se i u Madonninom glazbenom spotu nakon čega seli u njenu vilu u Miamiju. Iako su neko vrijeme bile nerazdvojive, tvrdile su da su samo prijateljice.

Bivša Beckhamova ljubavnica Rebecca Loos, otkrila je da se svojevremeno čak "udala" za egzotičnu Jenny. Iako njihov brak u Kaliforniji nije ozakonjen, biseksualka Rebecca tvrdi da su imale pravo vjenčanje sa svećenikom i uzvanicima koji su ih posipali ružinim laticama.

Izjavila je kako je Jenny "jako seksi i ima seksi tetovaže po tijelu", a u njihovom "braku" držala je mušku stranu.

Nakon te priče Rebecca je dodala "biser" da ipak želi pravi brak, s muškarcem ili ženom, jer mašta o kući na selu s puno djece.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara