Jeremy Clarkson pokušao otplesati ples iz Fortnitea, poprilično je fejlao

Jeremy Clarkson pokušao otplesati ples iz Fortnitea, poprilično je fejlao
Screenshot: Twitter

JEREMY CLARKSON pokušao je otplesati takozvani shoot dance, a zabavnu snimku objavio je na Twitteru, gdje je ubrzo postala viralna te ju je u samo dva dana pogledalo više od 2 milijuna ljudi.

Ples koji je u svom spotu otplesao BlocBoy JB, još veći hit postao je kad je ubačen kao pobjednički ples u globalnu popularnu igru Fortnite. Na internetu se, naravno, pojavio izazov u kojem ljudi oponašaju taj ples, a prihvatio ga je i bivši voditelj Top Geara. "Kiki, voliš li me?" napisao je popularni voditelj uz snimku koju je lajkalo više od 125 tisuća ljudi, a podijelilo njih više od 42 tisuće.

Kako bi ples bio izveden ispravno, potrebno je uskladiti kretnje lijeve ruke i noge, no Clarksonu to baš i nije uspjelo, a jasno je to bilo i ženi koja ga je snimala, a koja je u jednom trenu prasnula u smijeh, pa se onda i on počeo smijati te joj uputio psovku.

Inače, Antoine Griezmann drugi pogodak protiv Hrvatske u finalu SP-a također je proslavio jednim od plesova iz vjerojatno najpopularnije igre današnjice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara