Jessica Alba: Ne smeta mi što sam seks simbol

PRELIJEPA zvijezda filmskog hita "Sin City" Jessica Alba izjavila je da joj ne smeta što je obožavatelji doživljavaju kao seks bombu, ako cijene njen glumački rad.

Jessica je rekla kako je bilo puno filmova u kojima je igrala različite uloge i pokazala da zna glumiti. Pravdala se kako je u seriji "Anđeo tame" nosila traperice i motorističke čizme pa su svejedno pričali o njenom seksi izgledu, dok je u "Sin Cityu", gdje glumi egzotičnu plesačicu, trebala biti seksi.

Čini se da se lijepa glumica nikako ne može pomiriti sa činjenicom da je poznata po svom izgledu i da je muškarci diljem svijeta smatraju seks simbolom. Nedavno je izjavila da se neće skidati pred kamerama, jer želi da ju gledatelji hvale zbog njenih glumačkih sposobnosti.

Jessica je nedavno progovorila o jednokratnom, ležernom i usputnom seksu. Smatra da osoba ne mora biti u čvrstoj vezi da bi imala intimne odnose s nekim. Priznala je da je nakon prekida s dugogodišnjim dečkom imala divlji period u kojem je radila ono što djevojke rade u 16. godini.

Što to šesnaestogodišnjakinje rade, Jessica nije precizirala, ali je savjetovala djevojkama da trebaju "istraživati", a ne udati se za prvog muškarca kojeg sretnu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara