Jessica Alba postala novo zaštitno lice Revlona

Jessica je u Los Angelesu nedavno završila sa snimanjem za Revlonovu "3D extreme" maskaru. Osim nje ugovor s Revlonom potpisala je i Beau Garrett, s kojom je glumila u "Fantastic Four", no nije još poznato koji će proizvod Garrett reklamirati.

Iako su američki mediji zadnjih dana pisali o tome kako je Alba raskinula vezu sa Cashom Warrenom "izgleda da im je netko to zaboravio reći", piše TMZ. Naime, Alba i Warren su u srijedu navečer snimljeni kako držeći se za ruke izlaze iz bara "Metro".

Alba trenutno radi na pripremama za snimanje svog novog filma "The Eye" te za potrebe snimanja vježba svirati violinu. Iako smatra kako je daleko od toga da bude virtuoz na tom zahtjevnom instrumentu, tvrdi kako je nakon svakodnevne 90-minutne vježbe, bar u stanju odsvirati točne tonove. "Note su savršene, ali zvuk je poput mačke u šeširu." - izjavila je Alba za Contactmusic.

Jessica je ovih dana još jednom dobila potvrdu svoje ljepote - Victoria's Secret ju je proglasio najseksi glumicom. Titulu najseksi pjevača odnio je Justin Timberlake, a Davidu Beckhamu je pripala titula najseksi tate.

I.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara