Jessica Simpson na snimanju filma slomila nos

"MNOGO djevojaka ima tijelo slično mome, ali imam jedinstveni nos, za mene je vrlo poseban", samo je jedna od filozofskih izjava Jessice Simpson, koja je na snimanju novog filma, igrajući se s pištoljem, slomila svoj posebni i jedinstveni dio tijela.

Na snimanju filma "Major Movie Star" u kojem glumi holivudsku zvijezdu koja se pridružuje vojsci, Jessica Simpson je slomila nos, za kojeg je ranije izjavljivala kako joj je najdraži dio tijela. Igra s pištoljem nije dobro završila za 27-godišnju glumicu i pkjevačicu, koja je zbog ozljede morala uzeti nekoliko dana odmora. "Trčala sam s pištoljem, sve je bilo nekako užurbano, a ja sam se spotakla i pala. Zaista je boljelo!", izjavila je Jessica.

Jessica je priznala kako pri odabiru garderobe uvijek vodi računa o dojmu kojeg će to što kupuje ostaviti na muškarce. "Odijevam se za muškarce, ali i za sebe. Pazim na to kako ću izgledati u muškim očima, ali mislim da je to pozitivno, jer sam tako zapravo uvijek u svom najboljem izdanju", kaže Jessica, koju mnogi, na račun njenih izjava u medijima, smatraju najglupljom pripadnicom američkog jet seta. A konkurencija, morate priznati, nije baš mala.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara