Jessica Simpson pronašla novu ljubav

JESSICA SIMPSON nedavno je uočena kako napušta noćni klub s nepoznatim muškarcem. Da je nova ljubav na pomolu, može se pretpostaviti po njezinu široku osmijehu i dobrom raspoloženju, kojega nije skrivala.

Prema riječima svjedoka, Jessica se nije ni trudila pobjeći paparazzima koji je slijede u stopu.

Naprotiv, zadržala se kako bi imali vremena zabilježiti njezinu novu simpatiju.

Čini se da Nick Lachey zaista više nije u igri i da je najpoznatija američka razvedenica krenula dalje.

Podsjetimo, slavni je par počeo doživljavati bračni krah u srpnju prošle godine kada se sve učestalije počelo šuškati o tome kako Nicku nisu strani povremeni vanbračni izleti sa nepoznatim plavušama, a ni trač o navodnoj romansi Jessice i njezina filmskog partnera u filmu "Dukes Of Hazzard", Johhnyja Knoxvillea, nije plasiran u javnost u najbolje vrijeme.

Iako su se te glasine mogle smatrati neistinitima, pogotovo nakon što je Knoxvillle u poznatoj radijskoj emisiji Howarda Sterna pristao na poligraf na kojemu je, usput rečeno, prošao test, odgovorivši "ne" na pitanje je li spavao sa Jessicom Simpson,to nije pomoglo očuvanju njihova ionako već nestabilna braka.

Je li Jessica zaista preboljela Nicka ili se samo radi o pokušaju da ga učini ljubomornim, pokazat će vrijeme, ali jedno je sigurno, ovakva samopromocija neće naštetiti njezinoj popularnosti sudeći po brojnim američkim tabloidima, koji neumorno prate svaki njen korak.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara