"Jezikova juha": Stephan krenuo u akciju spašavanja propalih restorana

Tekst: A.M.
Foto: RTL

SHOW koji je u Britaniji u pet sezona osvojio BAFTA i Emmy nagrade stiže i na naše ekrane. Riječ je o kulinarskom reality showu "Jezikova juha" koji će se od sredine listopada početi prikazivati na RTL televiziji. U hrvatskoj inačici originalnog britanskog showa "Ramsey's Kitchen Nightmares", kuhar Stephan pomaže vlasnicima raznih restorana i osoblju da svoj restoran pretvore u uspješno mjesto u kojem se kuhaju najbolje poslastice i dočekuje vas nasmiješeno osoblje.

Novi reality projekt RTL-a ovih je dana započeo sa snimanjem prve epizode, a atmosferu sa snimanja možete vidjeti u galeriji. Restoran "Zvijezda Kamanjo" prvi je u nizu koji je zatražio pomoć kuhara Stephana Macchija. Poziv  je stigao od vlasnice Nade koja je bila nesretna situacijom u svome restoranu: nema dovoljno gostiju pa tako vlasnica nije znala što da napravi da ih privuče, nije bila zadovoljna menijem kao i kako se nositi s nezadovoljnim i ne baš uvijek profesionalnim osobljem.

A kada je stigao Stephan i napravio mnogo bolnih rezova i promjena, te svojim idejama, koje je na kraju i realizirao, oduševio vlasnicu, čak se ni mladi tvrdoglavi kuhar više nije bunio iako se u jednom trenutku atmosfera čak podignula do usijanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara