Jinxi "preuzimaju" MTV

Tekst: N.Š.
Foto: Index


NAKON nominacije za regionalnu MTV nagradu, grupa Jinx dobila je novo priznanje za svoj rad u obliku gostovanja u emisiji Takeover, na regionalnom MTV-u.

Regionalni predstavnici sofisticiranog i inteligentnog retro popa na pola sata će preuzeti MTV i predstaviti publici svojih pet omiljenih spotova. Regionalna televizija snimila ih je prilikom njihovog prvog beogradskog koncerta sredinom studenog nakon čega im je pružena prilika za predstavljanje u emisiji Takeover. Riječ je o emisiji regionalnog lokalnog formata u kojoj domaće i strane zvijezde imaju priliku "preuzeti" MTV predstavljanjem svojih spotova. Uz to će pričati o sebi, ljubavi, karijeri i glazbi koja je utjecala na njih.

Jinxi su imali višegodišnju pauzu koja je prekinuta 2007. godine izdavanjem albuma "Na Zapadu" koji im je donio i nominaciju za regionalnu MTV nagradu. Nakon izdavanja albuma kreću na turneju po svim većim gradovima Hrvatske i regije, a prošle godine objavljuju i prvi live album u karijeri "Jinx Live". Pogledajte Jinxe na MTV-u u petak, 22. siječnja u 20.30 sati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara