J.Lo: Od zvjezdane djevojke iz susjedstva do majke

JENNIFER LOPEZ prije nekoliko dana napokon je i sama priznala ono što se u medijima već duže vrijeme nagađalo - da je trudna. Na taj način je tridesetdevetogodišnja pjevačica još jednom došla u centar pažnje.

Njene kovrče, stražnjica i ljubavni život vjerojatno su poznatiji od većine filmova koje je snimila ili albuma koje je izdala, ali na tome je upravo ona inzistirala. Nikad nije propustila priliku pojaviti se na crvenom tepihu u potpuno drugačijem izdanju. Jedan trenutak je kaubojka s velikim šeširom, u drugom elegantna diva, a u trećem potpuno sportski odjevena.

Ipak, ni njena karijera nikada nije osporavana. Ušla je u povijest kao prva žena koja je istovremeno imala No.1 album i film istovremeno.

Također, u siječnju ove godine uvrštena je na deveto mjesto najbogatijih žena u svijetu zabave, s procijenjenim bogatstvom od oko 600 milijuna kuna.

Trenutno se može reći kako Jennifer ima sve što je ikada poželjela, supruga, novi album i očekuje dijete.

Ipak, većina američkih novinara se slaže kako je se nigdje ne može vidjeti visoko dignute glave, a tek vrlo rijetko, za razliku od drugih velikih zvijezda, se čitaju upitni natpisi o njenim eventualnim ekscentričnim zahtjevima.

Od Jenny From the Block, pa do trudnice, njen se izgled mijenjao u skladu s razdobljem i trenutnom modom, ali je uvijek oduševljavao i ostavljao sve gledatelje bez daha, a i trudna Jennifer je jedna od najljepših žena na svijetu.  

U galeriji pogledajte kako je izgledala kroz zadnjih desetak godina.

N.D.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara