J.Lo smanjila usne i nos, Britney povećala pa smanjila grudi?

JENNIFER LOPEZ, Britney Spears, Victoria Beckham, Natasha Hamilton, Sarah Jessica Parker samo su neke poznate osobe koje su svoje nedostatke ispravile plastičnim operacijama. Što su i s kojim rezultatom "mijenjale" pogledajte u nastavku.

Gledajući fotografije vidi se da je J.Lo dala smanjiti svoje usne i nos. Prve dvije fotografije su iz 1998. godine, a treća je iz 2003. godine. Na fotografijama se vidi da je njena donja usta puno manja.


J.Lo ´98.Britney Spears je nekoliko puta operirala svoje grudi: u proljeće 1999. godine Britneyine su grudi vrlo velike, u ljeto 2000. malo su manje, da bi već 2001. godine Britney jako smanjila svoje grudi, a takve su ostale i do danas.


Britney 1999.


Britney 2000.


Britney 2001.

Natalie Imbruglia samo je malo povećala svoje grudi i moramo priznati izvrsno joj "stoje".


Natalie prije


Natalie poslije

Victoria Beckham prije ugradnje implatanata vjerojatno je nosila "jedinicu". No, veće grudi na njoj i ne izgledaju baš prirodno.


Victoria prije


Victoria poslije

I Natashi Hamilton iz grupe Atomic Kitten grudi izgledaju kao da ima napuhane balone.

Glumica iz popularne serije Seks i grad Sarah Jessica Parker nakon plastičnih operacija niti ne liči na sebe, što je dobro uočljivo na fotografijama.

Niti muškarci nisu imuni plastičnim kirurzima, Al Pacino, Ben Affleck, Robert Redford navodno su samo neki koji su im bili mušterije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara