Johnny Depp: Barem jednom dnevno u meni prevlada Petar Pan

Johnny Depp: Barem jednom dnevno u meni prevlada Petar Pan

Foto: JLP

JOHNNY DEPP je otkrio kako se još uvijek ponekad ponaša djetinjasto. Iako misli kako je s godinama postao ozbiljniji i puno bolja osoba nego prije, 47-godišnji glumac kaže da se ne osjeća uvijek kao da je odrastao.

"Uspio sam se donekle promijeniti, manje sam sebičan i puno sam osjetljiviji. Ali, Bože moj, ne smiješ sam sebe doživljavati previše ozbiljno. Zapravo još nisam odrastao do kraja. Barem jednom na dan u meni prevlada Petar Pan", rekao je Johnny.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Šefovi su mislili da je u mom prikazu Sparrow previše gay i previše pijan"

Glumac je otkrio i kako mu je obitelj najveći prioritet u životu. "Vanessa i djeca su sve što mi treba za sreću. Mislim da se ne moram brinuti oko toga hoću li ih moći prehraniti", rekao je Depp. Uskoro ćemo ga po četvrti put gledati u ulozi kapetana Jacka Sparrowa u novom nastavku "Pirata s Kariba". Johnny je otkrio kako se tijekom snimanja prvog filma uplašio da će dobiti otkaz.

"Šefovi iz Disneyja su počeli paničariti kada su vidjeli prve snimke. Nisu željeli imati ništa s tim manijakom, kako su me nazivali. Mislili su da je u mom prikazu Sparrow previše gay, da je previše pijan i izgubljen", kaže Johnny. Ipak, poslije je vidio da cijela ekipa sa snimanja umire od smijeha, pa je znao da je na dobrom putu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara