Johnny Depp uznemirio izjavom: Dok poziram ispred fotoaparata, osjećam se kao da me siluju

Johnny Depp uznemirio izjavom: Dok poziram ispred fotoaparata, osjećam se kao da me siluju

Foto: Vanity Fair

JOHNNY DEPP podigao je buru svojom izjavom kako je fotografiranje za njega poput silovanja. Zgodni glumac je tijekom fotosessiona za Vanity Fair progovorio o nekim stvarima koje ga muče čitav život, a zaključio je i da je za njega poziranje ispred fotoaparata poput silovanja. "Osjećam se kao da me siluju. Čudno mi je to, baš čudno. Kad trebam pozirati, osjećam se glupo i bezvezno", priznao je Depp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se Johnny sa snimanjima muči, žene diljem svijeta presretne su kada vide svog ljubimca u nekom od rijetkih editorijala. Njegova izjava podigla je na noge svjetsku organizaciju za žrtve silovanja i incesta "The Rape And Incest National Network (RAINN)". Njihova glasnogovornica poželjela je susresti glumca i objasniti mu neke stvari kako više ne bi govorio gluposti.

"Fotografiranje ponekad narušava nečiju intimu, ali ono se nikako ne može usporediti sa silovanjem. U SAD-u je svake dvije minute netko silovan. Htjeli bismo informirati gospodina Deppa o stvarnom iskustvu ljudi koji taj događaj i danas pokušavaju preboljeti. Možda bi nam i sam mogao pomoći", izjavila je glasnogovornica udruge Katherine Hull. Johnny je odmah reagirao i rekao kako su njegove riječi izvučene iz konteksta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara