Jordan i Peter Andre se razveli u samo 42 sekunde

Tekst: I.M.
Foto: JLP

STARLETA Katie Price, poznatija kao Jordan, i 36-godišnji pjevač Peter Andre danas su i službeno okončali svoj brak. Britanski mediji prenose kako se par razveo u gotov rekordnom roku - u samo 42 sekunde. Zanimljivo je kako je Andre bio taj koji je podnio zahtjev za razvodom jer navodno nije mogao više tolerirati njen razuzdan način života, ali mu je Jordan, budući da se nije bila u stanju nositi s tim da bude "ostavljena", uručila identičan zahtjev - kako bi ispalo da je ona ostavila njega.

Obiteljski odvjetnik ovaj je razvod komentirao riječima: "Prilično je sve to tužno. Ovo je Jordanin način da kaže - ne dozvoljavam ti da me ostaviš, umjesto toga ću ja ostaviti tebe". Par ima još zakonski rok od šest tjedana unutar kojeg se mogu predomisliti oko raskida braka, ali već sad se njihov razvod smatra službenim jer su ga zatražili istovremeno.

Brak su Jordan i Andre pokušavali spasiti uz pomoć bračnog savjetnika, ali je pjevaču prekipjelo kad je vidio fotografije svoje koketne supruge uhvaćene u noćnom provodu sa Andrewom Gouldom. Par je dogovorio zajedničko skrbništvo nad djecom. I oko podjele imovine su se navodno dogovorili bez problema - Andre od Jordan nije tražio ni novac ni nekretnine, već samo svoju opremu za vježbanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara