Jordan predstavila knjigu u transvestitskom okruženju!

Tekst: B.M.
Foto: JLP

STARLETA Katie Price je objavila proteklih dana svoju novu knjigu, u kojoj nam otkriva svoja razmišljanja o modi, ali i još ponekim temama kao što je sadržaj njezinih posljednjih riječi. Knjiga se zove "My Look, My Style, My Life" i puna je "korisnih" savjeta za svakoga tko želi izgledati poput plastične Katie. Njezina modna ikona je Barbie i to zato što je plastična, neproporcionalna i šupljoglava.

"Jebite se svi!"

Dosjetljiva Katie otkrila je svima da za praznike koji traju tjedan dana uzima 28 odjevnih kombinacija, tek tako da se nađe za svaki slučaj. Otkrila je također i da bi njezine posljednje riječi bile "Jebite se svi" te tako uvrstila krajnje neuklopiv dio u knjigu o modi. No, starleta je dala i modne savjete svim mamama kako da oblače svoju djecu.

Zrakoplovna kompanija i pramenovi na četverogodišnjaku

Tako njezina djeca nose Calvina Kleina, lažnog Louisa Vuitton, a priznanje da četverogodišnjem sinu izvlači pramenove te da on u tome uživa su već krajnje smiješne. U knjizi možete naći još mnogo bizarnih modnih savjeta, ali i poslovnih ambicija koje su tolike da Katie želi jednog dana možda imati i svoju zrakoplovnu kompaniju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara