Jordan skidanjem proslavila 25-ti rođendan

OBIČAJ da na rođendanima muškaraca golišave djevojke iskaču iz ogromne torte engleska jetseterica prilagodila je svom stilu pa se sama skidala pred gostima.

Svoju rođendansku feštu u londonskom "Embassy clubu" priredila je pod temom "Svodnici i prostitutke" koju uzvanici nisu previše poštivali i tek su se rijetki maskirali u osobe iz podzemlja.

Šminkerica se u mini korzetu osjećala neudobno pa se skinula u donje rublje, ali ostale gošće nisu slijedile njen primjer.

Iako su na feštu pozvane brojne osobe iz jet seta pojavilo se tek par zvijezdica iz tv sapunica pa je Jordan zavapila pred novinarima: Zar me nitko više ne voli?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odakle joj strast za svlačenjem pokazala je njena mama koja se na proslavi pojavila u odjeći lake žene koja je puno otkrivala.

 

Jordan je iskoristila priliku da razgovara s prisutnom kćeri Uria Gellera koji se u mladosti proslavio savijanjem metalnih žlica pomoću snage svog uma i tvrdi da ima nadnaravne sposobnosti.

Slavljenica se nada da bi jedino on mogao izliječiti njenog vanbračnog sina s nogometašem Yorkom koji se rodio slijep i brojni specijalisti su utvrdili da mu ne mogu pomoći.

Geller se nije proslavio kada je svom prijatelju Michaelu Jacksonu svojom magijom pod hitno namjeravao izliječiti slomljenu nogu, a ovaj je još dugo nakon toga hodao sa štakama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara