Jordan vs Jodie: konačni obračun

VELIKI londonski party muškog časopisa FHM nije mogao proći bez dvije najeksponiranije engleske jetseterice. Jordan i Jodie okupljenim su uzvanicima pokazale pravo značenje termina "borba silikona“.

Britanski tabloid The Sun bio je na FHM-ovoj dodjeli nagrada „100 najseksi žena svijeta“ koja je održana u četvrtak u londonskom klubu Chinawhite, a cijela svečanost nije mogla proći bez Jodie i Jordan, koje su za ovu priliku obukle "punu ratnu spremu".

Jordan je svoje enormno velike grudi dodatno istakla prozirnom uskom majicom, zbog čega su najsretniji bili okupljeni paparazzi.

No, ako je Jordan izgledala vulgarno, kako tek opisati „odjeću“ koju je na sebe nabacila Jodie Marsh, najveća medijska konkurentica sveprisutnoj Jordan. Jodie se tako na FHM-ovoj zabavi pojavila s dvije trake preko bradavica, a preko intimnih dijelova tijela nosila je ultra-usku kožnu traku.

Da stvar ne bi ostala samo na grudima, djevojke su bez imalo srama istaknule i svoje stražnjice, pri čemu je Jordan, noseći na gaćicama reklamu za novi singl svog dečka Petera Andrea, opet izgledala manje vulgarno od Jodie koja je za ovu priliku zaista malo pretjerala.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara