Još jedan očajan potez Gotovčevih: "Ubit ću se, Simona me vara"

Tekst: A.M.
Foto: Marija Mihić, Jure Mišković / CROPIX

U POKUŠAJU da budu u centru medijske pažnje, Ante i Simona Gotovac očitu su spremni napraviti sve. Nakon što je Simona za Arenu izjavila da je njihov brak ovaj put zaista gotov zbog toga što je "Ante vara s flundrama", Ante nas je nazvao gotovo u suzama kako bi nam izjadao svoje ljubavne probleme.

"Simona se kune u Gabrijelu da lažem, ali jučer su mi javili da su krenuli iz Splita za Zagreb i viđeni su u Tkalčićevoj"

"Ubit ću se! Saznao sam da Simona ima ljubavnika već godinu dana", rekao nam je očajni Gotovac koji nas je zatim zamolio da napišemo da nam nije on dao izjavu već da su ih snimili paparazzi ispred hotela. "Ime, prezime, sve znam. Simona se kune u Gabrijelu da lažem, ali jučer su mi javili da su krenuli iz Splita za Zagreb i viđeni su u Tkalčićevoj", rekao je Ante koji je zatim poklopio slušalicu.

Podsjetimo, nakon što je prije nekoliko dana izjavila da je suprug vara sa Srpkinjom Rajkom, Simona je go-go plesačici iz Beograda zatim poslala SMS u kojem jasno piše: "Kad nazovu negirat ćemo da te poznajemo što je i istina" - čime je dokazala da je priča o razvodu samo priča za medije i reality show "Gotovčevi" kojeg su počeli snimati.

"To je sve jedan veliki nesporazum. Simonica se napila pa je pobjesnila. Ja nju previše volim i sve će biti u redu za nekoliko dana. Nema te žene koja će mi zamijeniti moju Simonu", bio je komentar zalizanog Ante na Simonine izjave o navodnom varanju. Osim toga, Gotovac je također rekao da će u njihovom spomenutom showu biti mnogo iznenađenja, a ne sumnjamo da je ovo jedno od njih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara