Još jedan serijal Georgea Martina ubrzo će se pojaviti na malim ekranima

Još jedan serijal Georgea Martina ubrzo će se pojaviti na malim ekranima

Foto: Twitter/Instagram

NAKON što je otkriveno da će "Igra prijestolja" završiti u osmoj sezoni, fanovi Georgea Martina mogu odahnuti jer najavljena je nova ekranizacija njegovih priča.

Prije nego ga je serijal "Pjesme leda i vatre" pretvoren u HBO-vu uspješnicu "Igru prijestolja" lansirao u zvjezdane orbite; George R.R. Martin pisao je znanstveno-fantastične serijale, a ubrzo će jedan od njih, "The Wild Cards", ugledati svjetlo dana i na televiziji.

"To je svemir koji je velik, raznolik i uzbudljiv poput univerzuma Marvela i DC (iako znatno mračniji, realniji i konzistentniji), s velikim brojem glavnih i sporednih likova", napisao je Martin na svom blogu.

Serija knjiga o "Wild Cardsima" uključuje knjige, kratke priče, kao i razne igre, a originalno je objavljena 1987. Tijekom godina Martinu su se u pisanju pridružili mnogi drugi eminentni autori znanstveno-fantastične literature kao što su Melinda Snodgrass, Roger Zelazny, Caroline Spector, Paul Cornell i drugi.

"Razlika između našeg svijeta i svijeta u kojem žive 'Wild Cardsi' je ta da se 15. rujna 1946. vanzemaljski virus pojavio na nebu iznad Manhattana i odatle proširio preko Zemlje. 90% zaraženih umrlo je užasnom smrću, devet posto virus je izobličio, a tek jedan posto sretnika dobilo je nevjerojatne i nepredvidljive moći. Svijet nikad nije bio isti", opisao je Martin svoj svijet te usput najavio kako ipak neće surađivati na seriji jer ekskluzivno radi s HBO-om, ali i piše posljednji nastavak "Pjesme leda i vatre".

 

 

إستديوهات "يونيفيرسل" تعمل على تحويل رويات جورج ار ار مارتن ‏Wild Cards الى مسلسل تلفزيوني ___ "وايلد كاردس" هي عبارة عن ١٢ روايه أساسيه من كاتب مسلسل الشهير قيم اوف ثرونز "جورج ار ار مارتن" و التي تدور أحداثه بعد حرب العالميه الثانيه عندما ينتشر ڤايروس فضائيه يقتل ٩٠٪‏ من البشر ، والي عايشين ٩٪‏ اصبحوا مجانين تقريباً ويعرفون بـالـJokers و ١٪‏ أصبحوا لديهم قوات خارقه ويعرفون بالـAces __ شخصياً معلوماتي عنهم بسيطه لكن فعلاً حمستني بشكل كبير وتمنيت لهم فيلم او مسلسل

Fotografiju objavljuje Welcome to Popcorn Q8 🍿 (@popcornq8)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara