Još jedna lažna uzbuna: Angelina i Brad nisu izrekli sudbonosno "da"

NAKLAPANJA o tome gdje i kada će Brad Pitt napokon oženiti Angelinu Jolie kulminirala su viješću kako su se prije nekoliko dana u tajnosti vjenčali u New Orleansu. Međutim, ta je vijest bila lažna, a tko ju je i zašto plasirao točno se ne zna. Prema nekim pretpostavkama, Brangelinin PR još je jednom sjajno obavio posao pokrenuvši priču kako se "najljepši glumački par na svijetu" pred bliskim prijateljima i obitelji zavjetovao do kraja života.

S druge strane, svi silni "izvori" koji stalno obavještavaju svjetsku javnost o pikanterijama iz njihovog života, ovoga puta tvrde kako nema nikakve šanse da se dozna gdje i kada će biti vjenčanje, jer su i Angie i Brad izuzetno osjetljivi na sve informacije koje mediji prenose vezane za njih i njihovu djecu. 

Brad i Angelina prestaju glumiti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Štoviše, par se navodno polako namjerava povući iz svijeta filma kako bi imali još više vremena za djecu. Osim toga, Angelina nosi blizance, pa će njihova obitelj uskoro brojati osam članova.

Glumci su prije dva tjedna iz Francuske otputovali u New Orleans (gdje je bilo to navodno vjenčanje), gdje Brad fizički i financijski pomaže obnoviti kuće oštećene u razornom uraganu Katrina. Vjerojatno zbog tog posjeta tamošnji su mediji pretpostavili da su se vjenčali u French Quarter Wedding kapelici, međutim, njezin vlasnik Anthony Talavera rekao je kako se njih dvoje "nisu vjenčali kod njega, štoviše, nikada ih nije vidio a kamoli upoznao". Nakon New Orleansa, par se uputio u teksaški Austin gdje Brad snima novi film "Drvo života".

L.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara