Josipa iz ŽNV-a u bikiniju pokazala kako joj tijelo izgleda nakon 8 mjeseci

Josipa iz ŽNV-a u bikiniju pokazala kako joj tijelo izgleda nakon 8 mjeseci
Foto: Instagram

OSAM mjeseci nakon što je ušla u "Život na vagi", Josipa Lopac s pratiteljima je na Instagramu podijelila svoj napredak. U show je ušla sa 143,4 kilograma, a izašla s 91,9 kilograma, no nastavila je vježbati daleko od kamera.

"Nakon 8 mjeseci rada na sebi, moje tijelo izgleda ovako... Evo, pošto svakodnevno dobijem od vas puno istih ili sličnih pitanja u vezi mog tijela... Imam li višak kože, strija i tako dalje? Dakle, imat ću višak kože najviše na bedrima jer nemoguće je da mi se sve povuče. Imam sreće što mi se trbuh povlači i s tim barem neću imati problema. Strija također imam, što starih od debljanja, što novih od mršavljenja. Ruke iste tako, a i koža mi visi tako da ću to jednog dana riješiti operacijom. I ono najvažnije za kraj. Ne brinu me strije niti višak kože, nisam ih dobila preko noći niti ću ih riješiti preko noći", poručila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon 8 mjeseci rada na sebi, moje tijelo izgleda ovako... Evo, pošto svakodnevno dobijem od vas puno istih pitanja ili slicnih, u vezi moga tijela kakva je moja koža? Dali imam puno viška kože?? Strija itd??? Dakle, imat cu viška kože najviše na bedrima jer ne moguće da mi se sve povuče. Imam jebenu sreću što mi se trbuh povlači i s tim barem neću imati problema 😉 strija također imam, što starih od debljanja što novih od mršavljenja. Ruke iste tako, imam puno strija a i koža mi visi tako da ću to jednog dana riješit operacijom. O ono najvažnije za kraj. Ne brinu me strije niti višak kože nisam dobila preko noći niti ću riješit preko noći 😁 😘

Objavu dijeli Josipa Lopac (@josipa_lopac)

Objavila je i jednu usporednu fotografiju kako bi se vidjela razlika između nje sada i prije osam mjeseci.

Josipa je iz Senja, po zanimanju je prodavačica, a završila je i tečaj za vizažisticu. U show se prijavila zato što je odlučila promijeniti nezdrave navike i zato što je smatrala da zbog debljine ne može postati majka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara