Josipa Pavičić: Neki farmeri pucaju po šavovima zbog nedostatka droge

Josipa Pavičić: Neki farmeri pucaju po šavovima zbog nedostatka droge

BIVŠA pjevačica, a danas jedan od najprodavanijih spisateljica u Hrvatskoj, u Farmi je višestruko profitirala - hrvatskoj se javnosti predstavila kao "jedna od rijetkih normalnih" sudionica showa, a na seoskom imanju dobila je inspiraciju za novi roman. "Tamo sam zaista imala higijenu mentalnog sklopa. Uz ptičice i jezero dobila sam sjajne ideje koje ću svakako iskoristiti", rekla nam je Josipa Pavičić.

"Na Farmi postoji nekoliko skupina ljudi. Uz neke prekrasne sudionike, ima i onih koji se u nedostatku opojnih sredstava, droge koju konzumiraju, iživljavaju po ostalima i pucaju", rekla nam je Yo ali, naravno, nije željela spominjati imena. Njezino rivalstvo s Aleksandrom Grdić tjednima je zabavljalo gledatelje, a o bivšoj missici Josipa nema riječi hvale. "Ona je, po mom mišljenju, zaslužila da je gledatelji odaberu za dvoboj", kaže spisateljica.

"Svima će na Farmi biti lakše kad Alex ode"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, da sam željela ostati, pobijedila bih je. Smijala sam se i zezala, zato je na kraju bila jača. Mislim da će svima na Farmi biti lakše kad ona ode", iskreno će Yo, koja ističe kako je show odlično organiziran te eventualnom namještanju nema mjesta. Osim što je uživala u životu na selu, Yo se, kaže, zgražala ponašanjem nekih cimera: "Najgori su na Farmi međuljudski odnosi. Nekoliko me ljudi šokiralo svojim odgojem, ponašanjem i ispadima".

Gledatelji, po njezinim riječima, nemaju u potpunosti priliku osjetiti težinu izazova pred kojeg su stavljeni kandidati na selu. "Užasno je teško. Morate znati da tamo svaki posao traje i traje... Tamo vam za, primjerice, oprati zelenu salatu treba sat i pol, nemate tekuću vodu i morate je dovući. A zašto sam se onda uhvatila kućanskih poslova? Imala sam najviše povjerenja, a u razgovoru s ostalim djevojkama shvatila sam da one kuhaju u prosjeku jednom godišnje. Uzela sam si za pravo da kuham jer to stalno radim posljednjih petnaestak godina", kaže Josipa.

Njezin novi roman svjetlo dana trebao bi ugledati u lipnju, upravo u vrijeme kad i inače izdaje romane. Kako kaže, nada se da će ga stići dovršiti do ponovnog ulaska u Farmu - svi kandidati će se, naime, u zadnjem tjednu vratiti na seosko imanje i svojim narušenim odnosima završiti tromjesečni reality show.

D.K.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara