Jovan Ružicu iznenadio romantičnom gestom pa otkrio namjere: "Daj mi večeras"

Jovan Ružicu iznenadio romantičnom gestom pa otkrio namjere: "Daj mi večeras"
Screenshot: RTL

FARMER Jovan Karapandža iz Ljubav je na selu iznenadio je mnoge kad je na romantično putovanje poveo Ružicu s kojom se u showu često svađao. Za RTL je priznao da se ipak nadao da će se "noću miriti, kao i svi". Svoje je namjere pokušao i ostvariti, i to tako što je svoju izabranicu prvo odlučio udobrovoljiti romantičnom gestom. 

Nakon što ju je prvo zezao da će spavati na kauču, uveo ju je u spavaću sobu i pokazao kako je krevet ukrasio ružinim laticama, a zatim joj i poklonio ružu uz riječi: "Ruža ruži." Nju je ovo iznenađenje toliko oduševilo da mu se bacila u zagrljaj. 

"Baš me oduševio, šampanjac, latice, to od njega nisam očekivala", komentirala je pred kamerama, ali ju je ubrzo dočekao hladan tuš. 

Kad mu je rekla da će se potruditi da se ubuduće bolje odnosi prema njemu i iskupi se za svađe, on je zaključio da će "sve riješiti noćas", a zatim je predložio zdravicu. 

"Za neki novi početak, da sve bude bolje...", rekla je Ružica. 

"Za novi početak, da mi daš večeras", zaključio je Jovan. 

"Ništa od toga", presjekla ga je. 

Priznala je da je Jovanu spremna dati šansu da se malo bolje upoznaju i eventualno ostvare vezu, ali njegovo požurivanje seksa joj se nimalo nije svidjelo. 

"Sve si upropastio tom izjavom", dala mu je to do znanja. 

"Je li to nekakav problem? Seks je prirodna stvar, nemoj mi glumiti časnu sestru", odgovorio je on. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara