Julie Benz i Dana Delaney: Lezbijska avantura očajnih kućanica

Julie Benz i Dana Delaney: Lezbijska avantura očajnih kućanica

Tekst: P.R.
Foto: JLP

U WISTERIA Lane se doselila nova stanarka, gay striptizeta Rodin Gallagher koja svojim dobrim srcem, intelektom i umijećem plesanja oko štange zavede Katherine Mayfair.

"Pomaknuli smo granice, vidjet ćete više od poljupca"

Bivša zvijezda popularne televizijske serije "Dexter" gostuje u slavnim "Očajnim kućanicama". Julie Benz glumi Robin Gallagher, striptizetu lezbijku sa velikim srcem i diplomom koja pokušava okrenuti novu stranicu u životu. U međuvremenu se spetlja s jednom od "kućanica", Katherine Mayfair, koju u seriji glumi Dana Delaney.

"Ovo je prvi puta da ćete u Wisteria Laneu vidjeti kako dvije žene rade puno više od običnog ljubljenja", rekla je Delaney novinarima. "Pomaknuli smo granice", otkrila je glumica i dodala kako se bez problema upustila u ljubavnu scenu s Julie. "Nas dvije smio već radile zajedno i kao i svaki puta i sada nam je bilo jako zabavno. Nemam problema s tim", rekla je glumica.

"Publika nije spremna za gay seks, ipak imamo neka ograničenja kojih se moramo držati"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim ženskih poljubaca, u Wisteria Laneu se još neko vrijeme neće dogoditi ništa kontroverznije, a kamere se još neko vrijeme neće uvući u krevet jedinog gay para u ulici kojeg glume Tuc Watkins i Kevin Rahm.
 
"Naša je zemlja vrlo konzervativna i bilo bi zanimljivo vidjeti kako bi ljudi reagirali da im priuštimo jednu pravu ljubavnu scenu", rekao je Denton. "Ipak mislim da nitko ne bi htio riskirati s tim. Ne radimo nezavisni film niti smo reality show i postoje neki parametri kojih se moramo držati", dodao je glumac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara