Jura Stublić i Film vraćaju se u Tvornicu

Tako će Jura Stublić, koji svakako pripada među najznačajnije domaće rock autore, u Tvornici kulture, sa svojom novom i pomlađenom postavom grupe Film, u petak, 23. ožujka, s početkom u 21 sat, reanimirati nekada trijumfalnu klupsku groznicu "života u ritmu muzike za ples".

Grupa Film je tijekom osamdesetih oduševljavala svojim nastupima, na prostoru cijele bivše Jugoslavije, kao jedan od najslušanijih bendova kultnog pokreta novi val. Film će ostati će zapamćen kao pojava koja je ne samo u glazbi nego i ostalim modernim umjetnostima (poput dizajna i fotografije) u Hrvatskoj ostavio neizbrisiv trag.

Iako se oduvijek znalo zašto su Jura Stublić i Film legende naše scene, oni to svakim svojim koncertom ponovo opravdaju, i nemoguće je zamisliti da će korozija ikada nagristi zauvijek velike pjesme ovog starog rokera, kojeg su u osamdesetima idealizirali deseci tisuća mladih obožavatelja, a status na glazbenoj sceni mu s godinama nije nimalo izblijedio.

U  Tvornici možemo očekivati još jedan odličan nastup jakog sviračkog naboja i u duhu novovalnih vremena - brz, izravan i energičan, evocirajući početke Filma.

Upozoravamo sve ljubitelje Jure i Filma da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice  budući da su prošli puta mnogi ostali pred vratima ovog rasprodanog koncerta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara