Justin Timberlake kupio Jessici Biel zaručnički prsten

Justin Timberlake kupio Jessici Biel zaručnički prsten

IAKO je ne tako davno Justin Timberlake, unatoč medijskim napisima o tome da je u vezi s Jessicom Biel, uporno tvrdio kako mu je ona "samo dobra prijateljica", ona dobra stara "gdje ima dima, ima i vatre" ponovno se pokazala istinitom.

Naime, prema pisanju američkih medija, Timberlake je viđen kako u Santa Monici u Kaliforniji kupuje prstenje, što je ponovno pokrenulo šuškanja o tome da Timberlake s Jessicom "misli ozbiljno".

Timberlake romancu očito želi učiniti "službenijom" pa je odlučio kupiti zaručnički prsten mladoj glumici. "Justin još uvijek nije spreman zaprositi je, no želi joj se obvezati. Justin je rekao kako je Jess njegova djevojka iz snova. Želi joj zato dati simbol svoje privrženosti i ljubavi", rekao je bliski prijatelj mladog para za Life&Style.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ovog puta Biel inzistira na tome da "ona i Justin nisu toliko bliski da bi se obvezali jedno drugome". "Ono što je čudno je da si slobodan 20 ili 30 godina, a zatim si u braku, ne znam, 70. To se baš i ne čini kao dobar omjer, zar ne?", komentirala je Biel.

I.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara