Justin Timberlake producira novi akcijski reality show za MTV

NAKON što se na novom Madonninom albumu dokazao kao producent i zaradio pohvale kritičara, Justin Timberlake nastavlja širiti poslovno carstvo. Novu mogućnost zarade uvidio je u reality showovima, ali neće, poput mnogih zvjezdica upitnog sjaja, živjeti ispred kamera, već će se u novom MTV-jevom projektu pobrinuti za produkciju. Prema pisanju američkih medija, upravo je na njemu da od showa "The Phone" napravi novi američki televizijski hit.

"The Phone" počinje zvonjavom dvaju mobitela na različitim stranama grada, a svatko tko se javi ima mogućnost odluke - želi li se igrati i osvojiti nagrade, ili pak odšetati dalje. Show se već prikazuje u Nizozemskoj i postiže odlične rezultate, pa su čelnici MTV-ja, uz sitne preinake, odlučili postaviti ga u svo programu. "Svakog tjedna u eter ćemo donositi prave male akcijske filmove. Bit će uzbudljivo i, što je najbitnije, stvarno", najavio je Tony Disanto, zamjenik direktora najjače glazbene postaje na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi reality show nije jedina televizijska zanimacija Justina Timberlakea - za tvrtku Reveille Studios producirat će humorističnu seriju, o kojoj pjevač ("da se ne bi urekao") još ne želi govoriti. Ipak, puno je rječitiji kad je posrijedi "petljanje" glazbenika u ostale sfere šoubiznisa: "Oduvijek sam bio svestran i želio raditi milijun stvari odjednom. Glazba je sjajna baza iz koje možeš postati bilo što, a meni nema većeg zadovoljstva od produciranja - glazbe, emisija, svega!".

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara