Justinova osveta Princeu

Princeova pjesma "Song Of The Heart" proglašena je najboljom pjesmom iz filma, a riječ je o adaptaciji Princeovog hita "Kiss" za potrebe animiranog filma "Happy Feet". Nagradu mu je trebao uručiti Justin Timberlake, no Prince se "zbog gužve" nije pojavio na vrijeme. Mlađi kolega to je iskoristio pa se odlučio zlonamjerno našaliti na Princeov račun.

"Izgleda da Prince nije mogao doći", rekao je, čučnuo iza mikrofona kako bi se narugao Princeovoj visini od jedva 160 cm i piskutavim glasom dodao: "pa ću je ja prihvatiti u njegovo ime". Nije se baš proslavio, jer mu je publika u dvorani mlakim pljeskom poručila kako im je Prince ipak draži.

Osveta je to za Princeovu izjavu na after partyu prošlogodišnje dodjele nagrada Emmy, kad je, šaleći se na račun Justinove pjesme "SexyBack" rekao: "Tko je god rekao da se vraća seksepil, trebao bi znati da nikad nije ni otišao!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prince i Justin svojedobno su planirali suradnju, no, obzirom na nove okolnosti, morat će malo pričekati, barem dok se ne smire ega uvrijeđenih zvijezda. U nekim slučajevima to je znalo trajati godinama, a tko će prvi popustiti, Justin ili njegov stariji kolega, pokazat će vrijeme.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara