Južna Koreja otvara ovoga tjedna prvi "Sex Expo"

SEKSUALNE igračke, seksi rublje i ostali artikli vezani uz taj važan dio ljudske egzistencije bit će izlošci na prvoj ikada organiziranoj izložbi o seksu u Seulu koja će se od četvrtka do nedjelje održati pod nazivom "Sex Expo".

Izložba će biti više edukativnog i informativnog nego li stimulativnog karaktera te nudi seminare i medicinske savjete o seksu i sigurnom seksu kao i opasnostima od AIDS-a, najavili su u utorak organizatori.

Naglasili su da je njihova izložba realizirana u želji da posjetitelje poduče u južnokorejskom društvu duboko prožetom Konfucijanskom misli te se u javnosti o seksu ne govori. Paradoks je međutim da se u Aziji istodono razvila jedna od najlukrativnijih seks industrija u svijetu.

"Ljudi automatski seks povezuju s nečim opscenim i prljavim ", rekao je Lee Jin-wook pojasnivši da im je želja "razbiti takav imidž" o seksu.

No zabave ipak neće nedostajati pa će na izložbi biti i 11 "glamuroznih" stranih foto-modela koji se snimaju za časopise Penthouse i Hustler te će se posjetitelji s njima moći fotografirati uz dodatni honorar.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara