Kad ljubav završi nakon puno godina: Marko Tolja progovorio o mračnim trenucima

Kad ljubav završi nakon puno godina: Marko Tolja progovorio o mračnim trenucima
Foto: Press

IZ PERA riječkog glazbenika Marka Tolje stiže emotivna balada "Još jedan dan". 

Marko se autorski potvrdio na nekoliko svojih hitova, poput "Tišine" i  "Sve što nisam ja", a ovog puta donosi jaku interpretaciju turobnog teksta koji progovara o mračnim trenucima. S obzirom na to da u privatnom životu uživa u obiteljskoj idili sa suprugom Anom i sedmomjesečnim sinom Marom, inspiraciju za tekst o nesretnoj ljubavi očito je pronašao negdje drugdje. 

"Na svu sreću, moja ljubavna situacija je vrlo stabilna i sretna, ali inspiracije ponekad nađem u ljudima oko sebe. Konkretno ova pjesma se odnosi na meni jako dragu osobu koju je partner ostavio nakon dugo godina", objasnio je Marko. 

Produkciju i aranžman ove pjesme potpisuje provjereno ime, Ivan Popeskić. Spot za pjesmu "Još jedan dan" sniman je na otoku Hvaru, u etno eko selima Malo Grablje, Velo Grablje, Rudine i Humac. Program “INNOCULTOUR - Innovation and promotion of Adriatic cultural heritage as a tourism industry driver” je pozvao Marka Tolju na sudjelovanje u projektu i u suradnji s njim nastao je videospot koji promovira eko etno sela na tom lokalitetu. 

"Hvar je jedan od naših ljepših otoka, ali do sada sam se uglavnom držao obale. Sva ova sela su u unutrašnjosti i njihova živopisnost ostavlja bez daha. Savršeno su se uklopila u temu spota kroz koju smo htjeli dočarati taj neki moment samoće, napuštenosti. Iako nam je to za spot super pasalo, nadam se da će se upravo u ta lijepa sela život ponovo vratiti", oduševljen je bio Marko nakon posjeta Hvaru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara