Kad Seve stisne gas...

Kad Seve stisne gas...

SEVE NACIONALE odnedavno svojoj listi uspjeha može priložiti i titulu nove članice AK Speedy, budući je tek nedavno postala članicom tog malog zagrebačkog kluba.

Kako bi mogla nastupiti u Grobničkoj utrci, Seve je trebala položiti ispit iz poznavanja pravila o automobilističkim utrkama, te praktični dio - samo vožnju.

Nova članica AK Speedy instrukcije je dobila od najpoznatije i najuspješnije hrvatske automobilistice Tajane Koren, pri čemu je sve testove uspješno prošla.

Budući je imala neodgodivih obveza, zbog kojih nije stigla na vrijeme ishoditi vozačku dozvolu za nastup prije kvalifikacijskih treninga, Seve, nažalost, nije mogla nastupiti ni u utrci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ako joj ikada zatreba, Seve će licencu stečenu nakon kvalifikacija, a koju joj je dodjelio predsjednik HAKS-a Branko Jordanić, moći koristiti.

Prema riječima svjedoka, iako nije nastupila u utrci, Seve je samom svojom pojavom na Grobniku, u natjecateljskom kombinezonu, plijenila pažnju.

Severina je na kraju i odvozila nekoliko krugova u natjecateljskom Polu sa startnim brojem 9., a potom i sa novim VW EOS-om, kojega je od generalnog uvoznika za Volkswagen u Hrvatskoj, P.Z. Auta dobila na korištenje.

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara