Kad već ne mogu filmovima, sestre Olsen pažnju privlače bikini šetnjom

Kad već ne mogu filmovima, sestre Olsen pažnju privlače bikini šetnjom

BLIZANKE Olsen proglašene su po tko zna koji put najgore odjevenim ženama u SAD-u, a ove su godine u velikom izboru časopisa In Touch nadmašile brojne druge kolegice koje se u 2007. godini također nisu mogle pohvaliti "prihvatljivim modnim stilom" - Victoriju Beckham, Sharon Stone, Lindsay Lohan... Poznate sestre ne brinu anti-nagrade, jer ih u vitrini imaju dvadesetak, ali ih zato brinu paparazzi, koji su ih ovih dana uhvatili kako se sunčaju i puše na plaži.

"Fotografi su nas počeli slijediti po cijelom Los Angelesu. Prvo mi je bilo čudno, a onda je postalo strašno. Ja sam sićušna i nije mi ugodno kad prema meni ide ogromni paparazzo i viče neprimjerene stvari. Sve to doživljavam kao napad i u meni se budi onaj obrambeni instinkt", rekla je 21-godišnja Mary-Kate Olsen, koja je, zajedno sa sestrom blizankom, u medijima otkad zna za sebe, prvenstveno zahvaljujući sitcomu "Puna kuća" i brojnim reklama koje su snimile kao djevojčice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno više slobode imam u New Yorku, a osjećam se i sigurnije. Čim se maknem iz Los Angelesa, tjeskoba samo nestane", dodaje poznata blizanka koja, unatoč problemima s paparazzijima, nema namjeru napuštati Hollywood. Sestre više ne snimaju zajedno - svaka od njih u potrazi je za ulogama koje će ih, nadaju se, vinuti u visine Hollywooda. Zasad su još uvijek - one male curice iz "Pune kuće".

D.K.
Foto: Egotastic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara