Kad vidite što je ova cura radila s telefonom na okretanje osjećat ćete se staro

Kad vidite što je ova cura radila s telefonom na okretanje osjećat ćete se staro
Foto: Press

ELLEN DEGENERES u svojoj se posljednjoj emisiji dotaknula stvari koje smo koristili nekad, poput enciklopedija, mapa, telefonskih imenika ili fiksnih telefona.

Zamolila je jednu tinejdžericu iz publike da joj se pridruži pred kamerama te joj zadala poprilično teške zadatke za današnje tinejdžere.

Pred 17-godišnjakinju je stavila mapu, telefonski imenik i stari telefon s brojčanikom na okretanje. Tražila je od nje da u određenom vremenskom periodu složi mapu na pravilan način te da pronađe broj u imeniku i nazove ga preko telefona.

Mapu nije uspjela složiti pa joj je Ellen rekla da ide dalje. Dok se mučila s pronalaskom broja u imeniku tinejdžerica se našalila: "Izgleda da ne znam ni abecedu..."

Na kraju nije uspjela pronaći ni broj pa joj je Ellen samo dala papirić s ispisanim brojem, a onda su krenuli pravi problemi.

Uspaničena djevojka je pokušavala broj okrenuti sa spuštenom slušalicom, a publika joj se glasno smijala. "Moji roditelji su vjerojatno toliko razočarani", rekla je na kraju zadatka koji nije uspjela ispuniti. 

"Ovo je bilo bolje nego što sam se nadala", rekla je Ellen pa dodala: "Ali pošto si milenijalka dobit ćeš nagradu, uspjela ili ne" te joj poklonila TV.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara