Kako je kućanica Drpić zamijenila zabavnu Celzijus

Ranije je Nives punila naslovnice, kako hrvatskih, tako i susjednih tabloida. Ako se uz njezino ime i nije vezao nikakav skandal, dovoljno je bilo gledati fotke. Onda se Nives udala i rodila sina, nakon čega objavljuje da se ne namjerava vratiti "starom načinu života", jer su joj rođenje sina i bračni život promijenili život.

No, Nives ipak ne može bez reflektora, pa se po rođenju sina vraća na male ekrane kao televizijska voditeljica u popularnoj RTL-ovoj emisiji "Vladarice Playboyeva carstva", pa čak završava i na pokojoj tabloidnoj naslovnici prepucavajući se putem medija s ocem Anejom Semom, kontroverznim slovenskim književnikom i modnim kritičarem, koji je na račun njezina morala u jednom hrvatskom dnevniku uputio oštre kritike, nakon čega je čak bilo govora i o tužbi. Između ostalog, njezin je otac kazao i kako je svoju kći svojevremeno predstavljao kao ljubavnicu,  priznavši kasnije kako se ipak "samo šalio". 

Taman kad smo pomislili da nam se "stara Nives" vratila, pogodi nas vijest da je ponovno trudna i da se (opet) vraća obiteljskom životu. Nostalgični kakvi jesmo, upisali smo njezino ime u tako popularan Youtube, i naišli na video uradak u kojemu se "vrte" fotke "stare Nives", dok se u pozadini čuje njezina verzija toliko puta prepjevanog megahita "Dodirni mi koljena". Uz apel da nam se stara Nives vrati, prilažemo spomenuti video uradak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara