Kako je Mateo Kovačić u crkvi upoznao "savršenu ženu" Izabel

Kako je Mateo Kovačić u crkvi upoznao "savršenu ženu" Izabel
Foto: Instagram

MATEO i Izabel Kovačić slave prvu godišnjicu braka. Prije točno godinu dana, 17. lipnja 2017. godine vjenčali su se u crkvi u Sesvetskim Selima, a slavlje zatim nastavili u zagrebačkom hotelu Westin.

Mateo i prekrasna Izabel odlučili su svoju ljubav ozakoniti u crkvi u kojoj su se kao srednjoškolci i upoznali. Naime, Mateo je u Sesvetskim Selima bio ministrant, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru. Ljubav je odmah planula i traje već više od osam godina. 

Izabel je s Mateom bila tijekom svake veće odluke u karijeri. Kad je zaigrao za Inter, s njim je otišla u Milano, a nakon potpisivanja ugovora s Realom, s mladim nogometašem ljepotica se preselila u Madrid.

 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Na njihovom raskošnom vjenčanju pojavili su se brojni Mateovi suigrači. Među uzvanicima su tada snimljeni Vedran Ćorluka i Franka Batelić, Zoran i Zdravko Mamić, Luis Ibáñez, Marcelo, Čermakovi, ali i mnogi drugi.

 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Da su zaljubljeni do ušiju, jasno je već iz jednog pogleda na njihove profile na društvenim mrežama, a Mateo je obožavatelje posebno oduševio kad je objavio snimku s medenog mjeseca na kojoj se sa svojom tada novopečenom suprugom dodavao loptom udarajući je glavom. "Savršena žena", tepali su tada ljubitelji nogometa lijepoj Izabel.

 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Inače, medeni mjesec proveli su u društvu najbližih prijatelja krstareći Jadranom na jahti. Izabel je svaki slobodan trenutak koristila da na Instagramu promovira ljepote Hrvatske. Lijepu plavušu Španjolci obožavaju te pomno prate svaki njezin korak, kao i istančani modni ukus. Na Instagramu je prati više od 320 tisuća ljudi.

Par se često može vidjeti u društvu Luke Modrića i njegove supruge Vanje, a Izabel je bliska i s Dinom Dragijom, curom Mateovog kolege Tina Jedvaja, kao i s Ćorlukinom Frankom. Druži se i s kćerima Zdravka Mamića

 

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

Jedno vrijeme se šuškalo i da je Izabel trudna, no to se nije pokazalo točnim, a hoće li mladi par uskoro proraditi i na proširenju svoje male obitelji, tek će se vidjeti. 

 

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara