Kako je Oliver zezao voditeljice: "Šta ste došle, mislite da ću krepat brzo?"

Kako je Oliver zezao voditeljice: "Šta ste došle, mislite da ću krepat brzo?"
Foto: Instagram

VODITELJICA Petra Nižetić na Instagramu je podijelila nekoliko rečenica koje joj je rekao Oliver Dragojević, uz fotografiju koju su ona i njena prijateljica i kolegica Marijana Batinić snimile s legendarnim pjevačem.

"Mala, a mogu li te nešto pitat? Recite. A di je tebi nos? Pita me mrtav ozbiljan kad smo se upoznali..biće na snimanju Po ure torture. Tamo je, sićan se izjavia: Kad san bia mlad reva san ka koza, a sad nakon pustega žestoga i cigareti (s naglaskom na -eti) napokon mogu reć da znan ka nešto pivat. Prije nego smo se ovde slikali, dobacia je u svom zajebantskom stilu: A šta ste se vas dvi došle slikat? Mislite da ću krepat brzo pa da imate za uspomenu?

Fala za svaku batudu. Fala na jednostavnosti. Fala na pismi. A najviše od svega..fala na sentimentu", napisala je Petra.

"Ovo je ona fotografija kad sidiš kraj Njega i praviš se da ti nije ništa...
Bio je najjednostavniji čovik na svitu, a najveći ikad. 
Prebolno je ovo, pretužno... Pratio nas je od prvih koraka, do prvih ljubavi, bio tu kod prvih razočarenja, s njim smo slavili najvažnije trenutke u životu, ispraćali naše najmilije... Utkan nam je u dušu zauvik. Premalo je reci HVALA za sve... Dao nam je puno vise", poručila je Marijana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara