Kako poševiti Ruskinju: Objavljen skandalozni priručnik uoči Svjetskog nogometnog prvenstva

Kako poševiti Ruskinju: Objavljen skandalozni priručnik uoči Svjetskog nogometnog prvenstva

Foto: Instagram/Twitter

UOČI početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, nogometni savez Argentine izdao je priručnik o ruskom jeziku i kulturi, ali i načinima na koje zavesti Ruskinje i s njima završiti u krevetu.

Priručnik je sastavio Eduardo Pennisi, koji je inače stručnjak za ruski jezik, a jedno od poglavlja nosi naslov "Kako da vam se posreći s Ruskinjom".

"Ruskinje, poput drugih djevojaka, paze na to jeste li čisti, mirišljavi i dobro odjeveni. Prvi dojam im je jako važan pa pazite na to kako izgledate", savjetuje se.

U drugom odlomku pak piše: "Ruskinje ne vole da ih se tretira kao objekte i mrze naporne muškarce. Ne budite negativni. Ne postavljajte stara pitanja, budite originalni."

"Vole kad muškarci preuzmu inicijativu. Ako to ne znate, vježbajte na drugim ženama prije odlaska u Rusiju. Mnogo muškaraca želi poševiti Ruskinje jer su prelijepe", dodaje se.

Muškarcima se savjetuje da ne postavljaju glupa pitanja o seksu.

"Ruskinjama je seks nešto jako intimno i o njemu se ne raspravlja u javnosti", ističe se i dodaje da su Ruskinje izbirljive jer su prelijepe i mogu imati koga žele.

"Naletjet ćete na žene koje zanima materijalno, koliko novca imate. Bez brige, u Rusiji ima puno lijepih žena i nisu sve dobre za vas, budite selektivni", preporučuje se.

Nakon što su fotografije spornih stranica završile na internetu, zaposlenici saveza navodno su ih ručno čupali iz priručnika. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara