PLANET LILLE

Kakva je zaista Lidija Bačić? Ubrzo ćete otkriti na Indexu

Kakva je zaista Lidija Bačić? Ubrzo ćete otkriti na Indexu
Foto: Luka Šangulin/Index

TREBAO je to biti sasvim običan dan u redakciji Indexa. Bio je petak popodne, vani su se smjenjivali kiša i sunce, a unutra smo svi iščekivali vikend, bez obzira na to jesmo li sretnici kojima je neradni ili oni drugi.

A onda je u redakciju ušetala ona. 179 centimetara visoka i na štiklama. Svi problemi u državi pali su na nekoliko trenutaka u drugi plan, sve je zanimalo što se događa. Potpuno nesvjesna košmara koji je izazvala, ona je sjela za jedan stol, izvukla notes s bilješkama i počela nam nabrajati teme o kojima bi pisala. Iz naslovne slike jasno vam je o kome pričamo pa nećemo duljiti s ovim pokušajem misterija.

Lidija Bačić nova je kolumnistica Indexa. 

I to već od sutra, kad ćemo točno u 10 sati objaviti njenu prvu kolumnu.

Lidije kolumne dočekat će vas na Indexu svakog drugog ponedjeljka u 10 sati.

Lidiju ne treba posebno predstavljati, teško da postoji itko tko ne zna tko je ona, a svakom svojom pjesmom, spotom, pa čak i fotkom na Instagramu, redovito izaziva lavinu komentara.

Kako ne želimo odati sve adute tako nećemo otkriti koje teme je nabrojila, samo ćemo reći da su neke jako paprene i zasigurno će podići puno prašine. Ima i onih u kojima će se predstaviti onakvom kakva zaista jest, a jamčimo da će uspjeti potpuno srušiti predrasude koje imate o njoj. Ukratko, sve što vas je ikad zanimalo o Lidiji, njenim razmišljanjima i stavovima doznat ćete u recima koje će osobno ispisati.

Sljedeći odlomci namijenjeni su ljubiteljima biografija i onima koji se trude uvjeriti svijet da ne znaju tko je Lidija Bačić.

Rođena je 1985. u Splitu. Pjevanjem se počela baviti kao desetogodišnjakinja, a prvi javni nastup imala je na Dječjem festivalu 1997. godine, odmah osvojivši prvu nagradu žirija i publike s pjesmom "Zaljubljeni dječak".

Samostalnu pjevačku karijeru započela je 2008. i jedna je od najpopularnijih estradnih umjetnica u Hrvatskoj i regiji.

Lidija Bačić se svojim hrabrim tjelesnim izričajem na sceni opire teroru puritanske opresije kojom se u hrvatskom društvu želi sputavati žene, o čemu svjedoči i njezin posljednji album "Tijelo kao pjesma".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara