Kakva majka, takva kći: Princess ne hoda, ali posjeduje sto pari cipela

MODEL i televizijska zvijezda, Katie Price, poznata i pod pseudonimom Jordan, novinarima se pohvalila kako njezina jednogodišnja kći Princess, unatoč činjenici da još nije napravila svoje prve korake, posjeduje više od sto pari cipela, koje najvjerojatnije neće nikada obući.

Slavna majka svoju rastrošnost je pokušala opravdati ljubavlju prema kćeri jedinici, ali i vlastitom slabošću koja ju "iznenada obuzme" kada u trgovini spazi neku lijepu stvar. "Svi koju dođu u Princessinu sobu čude se koliko odjeće i cipela ima - često me znaju sarkastično upitati: Jordan, ima li ti kćer dovoljno odjeće i obuće?". Međutim, Jordan se ne obazire na komentare prijatelja i ostale zle jezike. "Ne mogu si pomoći, kupujem kao luda. Iako znam da Princess većinu stvari neće obući, ja svejedno kupujem. Jednostavno si ne mogu pomoći, želim je razmaziti", objasnila je.

Jordan je odustala od "stanovanja" u tabloidima, ali od estetskih korekcija ne

Katie Price, koja trenutno s kćerkom Princess boravi u Los Angelesu, gdje kod estetskog kirurga radi jednu od svojih "poznatih" korekcija grudi, prošli tjedan imala je medijski incident s draguljarskom kućom Cartier, koji se ticao njihove tradicionalne ljetne polo utakmice održane prije desetak dana. Katie Price, poznata i kao strastvena obožavateljica konja nije bila pozvana na ovaj mondeni otmjeni događaj, a kada se sama pokušala pozvati od Cartiera je dobila - odbijenicu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cartier i Jordan javno se (i neugodno) posvađali

Katie je glasovitu priredbu javno prozvala za snobizam i elitizam, te im putem novina objasnila kako polo utakmice nisu osmišljene za ljude koji se vole pokazivati, već za one koji vole konje. "Polo utakmica nije medijski cirkus, već priredba za ljubitelje konja. Konji su divan hobi - relaksirajuća tjelovježba koja se izvodi u prirodi. Konji su svima namijenjeni, glamuroznom djevojkama, malim curicama i ženama iz radničke klase kao što sam ja".

V.V.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara