Kalember i Pađen doživjeli prometnu nesreću u Beogradu

HRVATSKI glazbenici Vlado Kalember i Jurica Pađen doživjeli su u srijedu navečer prometnu nesreću u samom centru Beograda, javlja srpski "Blic".

Vraćajući se s gostovanja u emisiji "Bravo show" u kojoj je gostovao Kalember, u njihov se taksi zaletio drugi automobil koji je, prema tvrdnjama svjedoka, prošao kroz crveno svijetlo. No na sreću, unatoč razbijenim autima, nije bilo stradalih.

Kalember i Pađen u Beogradu su se ipak zadržali i idući dan, no ne u bolnici, nego zbog izvršavanja još nekih unaprijed dogovorenih obveza.

Vlado Kalember, nekadašnji frontmen grupe "Srebrna krila", a danas uz Juricu Pađena jedan od članova skupine "4 asa", u srijedu je gostovao u emisiji "Bravo show" koja se emitira na televiziji "Pink".

U istoj je emisiji te večeri gostovala i legendarna sarajevska pjevačica Neda Ukraden, koja se s radošću prisjetila starih vremena kada je surađivala sa Kalemberom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom emisije, prenosi Blic, voditeljica Jelena - Baćić Alimpić Kalembera je obasipala komplimentima kako se tokom godina nije nimalo promijenio, te kako i dalje dobro izgleda.

Nije izostala niti malena provokacija u obliku upita o njegovoj znatno mlađoj zaručnici Ani Rucner, s kojom očekuje dijete. Kalember je na to pitanje samo kratko odgovorio kako nije teško osvojiti mlađu djevojku, ali ju je teško zadržati.

"Hladan kao i uvijek, hrvatski pjevač nije bio previše pričljiv", izvještava Blic.

Popularni pjevač koji je sa svojim "Srebrnim krilima" žario i palio bivšom Jugoslavijom, nakon više od desetljeća, posjetio je Beograd prvi put 2004., gdje je u društvu Alena Islamovića, Rajka Dujmića i Slavka Pintarića, svojim kolegama iz grupe "4 Asa", gostovao na tamošnjoj manifestaciji "Oskar popularnosti".

B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara