Kalember progovorio o razvodu od Ane Rucner: Bili smo u svemu odlični, ali...

Kalember progovorio o razvodu od Ane Rucner: Bili smo u svemu odlični, ali...
Foto: Instagram

MNOGI fanovi nisu prežalili razvod Ane Rucner i Vlade Kalembera, a to što su bivši supružnici ostali u dobrim odnosima samo im je podgrijalo nadu da će se slavni par možda i pomiriti. 

Vlado je o razvodu, između ostalog, progovorio u intervjuu za Dnevni Avaz. Prvo je objasnio kako smatra da svaki brak ima rok trajanja, ali i da mu je žao što su dobri odnosi među bivšim supružnicima još uvijek samo iznimka. 

"Meni je žao što to nije pravilo, već iznimka. Navikao sam u životu da ništa nije vječno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu-tema. Uvjeren sam da bi se svaki brak kad-tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog vijeka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka", rekao je Vlado. 

U nastavku je otkrio kako on gleda na brakove i međuljudske odnose. 

"Niko nema pravo ni na koga. Svačije je pravo da ovo malo života proživi onako kako mu odgovara. Nemam pravo ni na koga niti nekoga zadržavati uz sebe, to pravo dajem i drugima", kaže on. 

Na upit što je najljepše što se njemu dogodilo odgovorio je: "Ana i ja imamo najljepšu stvar koja se dogodila, a to je dijete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost?"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara