Kandidat za Euroviziju diskvalificiran zbog seksualnih aluzija na Stoiberove kćeri i suprugu

JEDAN od 15 njemačkih kandidata za natjecanje Eurovizije isključen je zbog pokazivanja gole stražnjice i seksualnog aludiranja na suprugu i kćeri jednog visokog čelnika njemačke konzervativne stranke, izjavili su organizatori njemačkog odabira kandidata za natjecanje Pjesma Eurovizije.

Tek 24 sata nakon službenog predstavljanja 15 njemačkih kandidata u Hamburgu za ovogodišnje međunarodno glazbeno natjecanje, organizatori su objavili priopćenje kojim isključuju Joachima Deutschlanda iz natjecanja za odabir njemačkog kandidata 7. ožujka. Smatraju da bi im sudjelovanje pjevača na Euroviziji donijelo nepoželjnu kontroverzu.Internetsko izdanje regionalnog dnevnika Koelner Express javlja da je Joachim Deutschland, koji ima ugovor sa Sonyjem, u svoju pjesmu ´Stoiberi´ uključio seksualne aluzije na suprugu i kćeri Edmunda Stoibera, konzervativnog vođe regionalne vlasti Bavarske.

Njemačka nije osvojila Euroviziju od 1982. godine, ali ove godine ´kvalitetnom pop glazbom´ namjerava pobijediti na natjecanju organiziranom 24. svibnja u Rigi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara