Kandžija stiže u Irsku: "Nema ne dirajte mi ravnicu, jasno mi je zašto ste otišli iz ove lakrdije"

Kandžija stiže u Irsku: "Nema ne dirajte mi ravnicu, jasno mi je zašto ste otišli iz ove lakrdije"

Foto: Facebook

SLAVONSKI glazbenik Kandžija priprema koncert u Dublinu 1. listopada pa je povodom toga objavio brutalno iskren status na Facebooku.

"Za razliku od nekih bendova koji sad pohode Irsku, nas ne zanima ni tržište niti išta, mi u Dublin stvarno dolazimo svirati za svoju braću i sestre. Svi znamo da je pola Osijeka i Slavonije otišlo tamo i svi iz benda imamo hrpu prijatelja pa i rodbine, čak. Iskreno, zadnje vrijeme kad dođem u Osijek, vidim samo svoju obitelj, a prijatelja sve manje pa idem tamo gdje su oni otišli. Sjebano mi je kad vidim da ih nema, a opet mi je drago jer znam da idu naći bolji život negdje i kad vidim šta se sve događa - od ove lakrdije od izbora i sve ostalo gdje i dalje veliki domoljubi gledaju isključivo vlastite interese, onda mi sve bude jasno i ne pada mi ni na pamet pitati ih da li se vraćaju. Nema ne dirajte mi ravnicu 'n shit. Zato mi dolazimo u Dublin i zato je meni ovo bitnije od muzike.

'Ko god šta mislio, ali sva sreća da imamo to i naša muzika ima cilj. Klub u kojem sviramo je navodno ludilo, i zvuk i stage, jedva vas čekamo sve vidjeti i podružit se s vama. Isto tako obećajemo, a tko god je bio na našim koncertima zna o čemu se radi, napravit ćemo najbolju koncertčinu ikad. Ne bi htio da bude ko kod kuće, nego još bolje.Širi riječ.Vaš Andrija,Hamdija,Stjepko iliti Kandžija Osjekanović", poručio je svima koji očekuju njegov nastup u Irskoj. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara