Kao da je slutio tragediju: Otkriveno kakav je dogovor Kobe Bryant imao sa ženom

Kao da je slutio tragediju: Otkriveno kakav je dogovor Kobe Bryant imao sa ženom
Foto: Instagram

DOGOVOR koji je navodno postojao između tragično preminulog košarkaša Kobea Bryanta i njegove supruge Vanesse svjedoči da je sportaš bio svjestan da postoji mogućnost tragedije. 

Naime, časopis People objavio je da su se njih dvoje, nekoliko godina prije nesreće u kojoj je košarkaš poginuo, dogovorili da nikad neće zajedno letjeti helikopterom. 

"On i Vanessa nikad nisu htjeli letjeti zajedno. Takav je bio dogovor", rekao je za People izvor blizak paru. 

Nakon smrti Kobea i njihove 13-godišnje kćeri Gianne, Vanessa se ostala brinuti za njihove preostale kćeri: Nataliju (17), Bianku (3) i malenu Capri koja se rodila u lipnju prošle godine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

Isti je izvor za People otkrio da Bryant nije letio ni s jednim drugim pilotom osim Arom Zobayanom koji je također poginuo u nesreći. 

Kobe je u ranijem intervjuu otkrio da je helikopter kao prijevozno sredstvo počeo koristiti dok je još igrao za Los Angeles Lakerse kako bi manje vremena gubio u prometnim gužvama i imao više vremena za obitelj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

"Zaglavio bih u prometu i zbog toga propustio školske predstave. Morao sam naći način da si ostavim dovoljno vremena za treninge i fokusiram se na to, ali da moja obitelj ne pati zbog toga. Zato sam se odlučio za helikopter, tako sam mogao negdje stići za samo 15 minuta", ispričao je Alexu Rodriguezu 2015. 

Od svih uspjeha koje je postigao, Kobe je najvećim smatrao svoju djecu. 

"Najponosniji sam na to da sam postao otac, to je moje najveće postignuće. Toliko puno sam naučio, ali mislim da je najbitnija bezuvjetna ljubav koju osjećaš prema svojoj djeci. Blagoslovljen sam tim iskustvom četiri puta i sad znam da ništa na svijetu nije moćnije od toga", rekao je Kobe u intervjuu koji je dao u studenome prošle godine. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara